SZ. ESZTER  (2018. május)
CIKLUSRENDEZÉS ÉS BABA
7 és 6 éve elveszettem egy egy kisbabát, majd ennek következtében egy férjet is. Azóta sok minden változott, de végre találtam valakit, aki nem riadt vissza a gyerekek vállalás terheitől és nehézségeitől, de másfél év próbálkozás után még mindig nem jött a várva várt baba. Ekkor kezdtem el az Aviva tornát. Az első hónapban az amúgy 24 napos ciklusomat 27 napra rendezte és a második hónapban megfogant gyermekünk. Hálás köszönet mindenért, amit kaptam.

(34 éves (6 hetes) kismama)

F. ÁGI        (2018. május)
CISZTA és BABA

Kedves Ági!

Végre túl vagyunk a kritikus 12. héten, így megírom neked a nagy hírt:
Képzeld, miután szó szerint feltornáztuk a ciklusomat 28 napig a 23-24 napról, 
és segítettél kitornázni azt a cisztát, örömmel írom, hogy az utolsó gyakorló óránk után pár nappal megfogant a baba, akire 2 éve várunk!  
Nagyon köszönök mindent, a táplálkozási tanácsokat, az órák utáni időt és figyelmet különösképpen!
A születésnapomra vagyok kiírva, azt hiszem az lesz életem legjobb évfordulója!
Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy mielőbb boldog és hálás levelekkel árasszon el!
ölelés: Ági.

 

ÉVA
Éva inzulin rezisztenciával küzd, és szorgalmasan járt hozzám, míg a nyári szünet idejére nem tudott jönni. A következőket írta nekem:
“fizikailag nagyon megéreztem az Aviva hiányát. Itthon nem csináltam, így a teljes nyár kimaradt…az aviva hiánya miatt jöttek vissza az IR-es tüneteim
(gyakori hypo, rosszullét, álmosság nappal, álmatlanság éjjel). A menszesz
is jobban megviselt, mint a torna időszakában… csütörtökön újra ott leszek. :)”

Sz-V Katalin
“Kedves Ágnes!
Tavasszal voltam nálad betanulótornán és akkor nem gyakoroltam nagyon a tornát, de nemrég csináltam nagyon erősen kb 5-10 percig és képzeld, hogy 2 napra rá megjött a mensesem, pedig már kb 1 éve nem volt!

Úgyhogy nagyon örülök és köszönöm!”

K. ANITA
“Kedves Ági!

Régen adtam hírt magamról. Kicsit eltűntem, mert elhavazódtam.
Megszületett a legszebb csoda ami számomra csak létezhet.
2016.11.13-án 3520 grammal, 53 cm-el Zénó.

Anita”

H. Viktória

Viki 2016 márciusában jött el Aviva tanfolyamra, mert babát szerettek volna a férjével. A legutóbbi vizsgálatok azonban egy nagy (7x5cm-es), speciálisan elhelyezkedő, cisztát mutattak ki a méhében. Viki szorgalmasan végezte a gyakorlatokat, a megbeszélt könnyítésekkel, és legnagyobb örömére a ciszta 1,5 hónap múlva már csak 3×2,5cm-es volt. Azóta sikerült áldott állapotba kerülnie.

ILDIKÓ
” Kedves Ági!

Gondoltam röviden bejelentkezem. Úgy néz ki, hogy ami miatt elkezdtem az Aviva tornát, az az utóbbi 3 hónap tapasztalatai alapján megoldódni látszik. A fő bajom a rendszertelenség, és a ciklus előtti hangulat ingadozások voltak. Úgy tűnik, hogy hál’ Istennek most minden rendben van.
Nagyon szépen köszönök neked mindent.
Ildi”

ANITA
(2017. május 2-i levél)
“Én azért jártam a tornára, mert januárban azt mondták nekem a BMC-ben, hogy kevés esélyem van természetes úton teherbe esni, mivel az antimüller hormonszintem nagyon alacsony.
Már októbertől ittam Gyuri bácsi babaváró teáit, ekkor elkezdtem méhpempőt enni, Q10-et szedni, jártam pszichoterapeutához és Avivára.
Márciusra mindez meghozta az eredményt, mert mielőtt lombikra mentünk volna, pozitív lett a terhes tesztem. Két hete voltam orvosnál, aki szintén megerősítette a jó hírt. Most 10 hetes kismama vagyok. Még izgulunk, hogy a genetikai vizsgálatokon is minden rendben legyen.

Jelenleg ezért nem járok tornára.”

Timi
(2017. május 9-i levél)
“Kedves Ági!

Jó sok idő eltelt, mióta legutóbb találkoztunk. Remélem jól vagy!

Mi remekül, októberben 500km gyalogoltunk a Caminon, és nem hiába.
Hadd osszam meg veled is a jó hírt, hogy hazatérve belevágtunk , és decemberben az első inszeminációnk sikerrel járt. Szóval babát várok, ráadásul kettőt.
Egy kisfiú és egy kislány fog érkezni a családunkba augusztus végén/ szeptember elején. Már a 22. héten járunk. J

Az inszemináció előtt minden nap tornáztam, felváltva az AVIVA tornát és a KRISTON Andi-féle intim tornát, és a méh nyálkahártyám nagyon jó volt, szerintem a tornának köszönhetően. Persze a doktornőm és a Jó Isten támogatása nélkül nem ment volna, de szerencsére ezt a támogatást is élvezhettük.
Szeretném neked is megköszönni a támogatásod és a közös tornázásokat Budaörsön.  Valamint bízom benne, hogy a mi sikertörténetünk más leendő anyáknak is erőt is.

További sok sikert kívánok, szeretettel:
Timi”