Petefészekciszta, Mióma

http://www.avivaklub.hu/petefeszekciszta-mioma/ Természetes megoldás ciszta és mióma ellen.

A petefészekciszta és a mióma is meglehetősen gyakori nőgyógyászati probléma mostanában. Mit is jelentenek, mi a különbség?

A petefészekciszta egy tokkal körülvett, folyadékkal telt üreg. Ciszták,
előfordulhatnak a természetesen is, például a tüszőérés folyamata során. Azonban, van az az eset, amikor jelenlétüket már nem lehet természetesnek venni méretük, elhelyezkedésük, vagy természetüknél fogva.

A mióma egy vagy több göbből álló kötőszöveti vagy izomcsomó. Jó indulatú daganat, mely leggyakrabban a méh simaizomszövetén keletkezik.

A tünetek hasonlóak lehetnek:

  • alhasi fájdalom,
  • görcsös, fájdalmas menzesz
  • darabos, barnás vérzés a menstruáció idején,
  • rendszertelen ciklus,
  • elhúzódó menstruáció,
  • megnövekedett has,
  • rendellenes vérzés
  • kismedencei gyulladás,
  • a hólyag nyomásával állandó vizelési ingert, vagy éppen vizelési nehézségeket okozhat.

A problémák megoldására a torna önmagában és orvosi kezelést kiegészítve is hatékony segítség lehet!

Az Aviva módszer segítséget nyújt mindazoknak, akik nyitottak a természetes megoldásokra.

A probléma forrása gyakran az életmódunkban, fizikai és lelki síkon keresendő. A megoldások is itt rejtőznek.
A petefészekciszta és a mióma ellen is hatékony segítséget jelenthetnek az Aviva tanfolyamon elhangzó táplálkozással, helyes testtartással, légzéssel, tisztálkodási szokásokkal, problémakezelési lehetőségekkel kapcsolatos információk, és természetesen a rendszeres Aviva torna gyakorlás. Nagyon fontos, hogy test és a lélek, elválaszthatatlan egymástól, mindkettővel törődnünk kell.

Az Aviva torna gyakorlatait egy 4 órás Aviva tanfolyamon lehet megismerni. A gyakorlatok hatással vannak valamennyi hormontermelő mirigyre, reflexpontokra, medencei mély izmokra, az alhas – és ezen belül elsősorban a genitáliás területek -izomzatára, a szövetek vérellátottságára. A megnövekedett pulzusszám, és a fokozott vérkeringés jobb vérellátottságot, ezáltal többlet tápanyagot, vitaminokat, ásványi anyagokat és oxigént juttat el a célterületre. Ez a fokozott véráram, és a megélénkülő nyirokkeringés elősegíti a tisztulási folyamatokat. A rendszeres gyakorlás természetes módon segíti a petefészekciszta és a mióma gyógyulási folyamatait.

Gyere és próbáld ki a természetes megoldást, tornázd a Aviva tornát!