PCOS (Policisztás Ovárium Szindróma)

http://www.avivaklub.hu/noi-gondok/pcos-policisztas-ovarium-szindroma/ A PCOS ellen is van természetes megoldás

Mára már egyértelművé vált, hogy a PCOS (policisztás ovárium
szindróma) életmód betegség. Az életmód betegségeket
előidéző legalapvetőbb problémák közé sorolható:

• a helytelen táplálkozás,
• mozgásszegény életmód,
• stressz,
• környezeti ártalmak.

A PCOS oka anyagcserezavar és hormonális egyensúly felborulása egyben.
Az általunk elfogyasztott ételek minősége, mennyisége, és összetétele hatással van szervezetünk egészségére. Táplálékunk az alapja a testi és lelki folyamatokhoz szükséges energia-szolgáltatásnak, így ennek minősége befolyásolja ezek megfelelő vagy rendellenes működését. Milyen egyszerűen szemlélteti ezt az, ha az autómba rossz minőségű, vagy nem a típusának megfelelő üzemanyagot töltök, akkor nem fog jól működni, vagy meg is áll. Miért is lenne ez másképp saját szervezetünkkel, ami ráadásul sokkal bonyolultabb, érzékenyebb rendszer.

A helyes étrend és étkezés mellett mozgással is sokoldalúan támogathatjuk szervezetünk egészséges működését. Segíti a méregtelenítő funkciókat, növeli az antioxidáns aktivitást, fokozza a szövetek oxigén és tápanyag ellátottságát. Továbbá erősíti az immunrendszert és segít a stressz-kezelésben.

Az Aviva torna egy speciális mozgásforma, mellyel fokozzuk a vér-, és nyirokkeringést. A mozdulatoknak köszönhetően többlet oxigén-, és tápanyagellátásban részesülnek a genitáliás szervek. Az Aviva torna hatékonyan támogatja a tisztulási folyamatokat, harmonizálja hormonrendszerünket, hatására beindulnak a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusai. Az Aviva Módszer segítségével hatékonyan lehet tenni a policisztás ovárium szindróma ellen.