Király Ágnes vagyok.

agi1980-ban születtem, Diósdon lakom.
Van egy kislányom, aki 2009-ben született.

Mindig közel állt a szívemhez az aktív élet. Gyerekkorom óta sokféle sportban kipróbáltam magam, és most, hogy a mozgás a munkámnak is szerves része lett, igazán szerencsésnek érzem magam.

Saját problémáimra kerestem megoldást, amikor megismertem az AVIVA Módszert. Tapasztalataim, és a másoktól hallott pozitív visszajelzések felhívták a figyelmemet arra, hogy az AVIVA tornát meg kell ismertetni másokkal is. Azt gondolom, hogy minden lány és nő számára biztosítani kell, hogy megszerezhesse ezt a tudást, mely tele van egyszerű, emészthető, a mindennapokba beépíthető, alkalmazható ismeretekkel, melyek hatékonyan támogathatják szervezetünket a gyógyulásban, egyészség megőrzésben és a betegségek megelőzésében. A kiszolgáltatottság helyett az AVIVA Módszerrel saját magunk újraépíthetjük testünk és lelkünk harmonikus egészségét.

A férfiak számára is hatékony segítséget nyújt a férfias problémák leküzdésében.

Eldöntöttem, hogy AVIVA torna oktató leszek, és ezzel a fantasztikus módszerrel segíteni szeretnék az elmaradó menzesszel küzdők mellett azoknak, akik meddőséggel, menstruációs fájdalmakkal, szoptatási nehézségekkel, változókori tünetekkel, hormonális eredetű túlsúllyal, miómával, cisztával kapcsolatos problémákkal küzdenek, így a nőiség biológiai velejárói ezután nem női gondok lesznek, hanem csupán női dolgok.