Férfi a padon

Az idő múlása és a helytelen életmód a férfiak egészségére is káros hatással van. A rosszul összeállított étrend, az  alkoholfogyasztás, dohányzás, sok stressz a belső elválasztású mirigyek csökkent működéséhez vezetnek, ami hátrányosan befolyásolja a férfi aktivitást, a nemzőképességet, és egyéb, akár súlyos betegségek forrása lehet.

A károsító tényezők kiküszöbölésével, táplálékunk egészségügyi szempontból is igényes összeállításával, és a Férfiak gyakorlatainak rendszeres elvégzésével megszüntethető a pontenciazavar, kiküszöbölhetők a prosztataproblémák. Aki a férfi termékenység növelése céljából szeretne tornázni, annak segít növelni a spermiumok számát és életképességét. A férfias problémák megoldásával, megszűnik a miattuk kialakult depresszió. A gyakorlatok testre és lélekre egyaránt jótékony hatása már rövid időn belül érezhető.
A férfiak, céljaik eléréséért végezhetik az Aviva Egyszerű módszer alap 18 gyakorlatát, de választhatják a kifejezetten férfiaknak összeállított Aviva férfi torna gyakorlatait. Míg az első – Egyszerű módszer 18 gyakorlata – lendületesebb, intenzívebb, gyakorlatelemeivel alaposan átmozgatja  a szervezetet már 30 perc alatt is, és megállás nélkül kell végigcsinálni, addig a Férfi torna gyakorlatai kevésbé intenzívek és a nap folyamán kényelmesen beosztva is letornázhatók, nem kell megállás nélkül végezni őket.

Az Aviva torna egy természetes megoldás a férfias problémákra. Próbálja ki Ön is!