Aviva gátizomerősítő tornaAviva gátizomerősítő torna

A gátizmok erősítése már fiatal kortól kezdve fontos, hogy megelőzzük az altesti területeket érintő problémák kialakulását. A gátizmok azok a medencealapon elhelyezkedő izmok, melyek feladata a kismedencében található szervek védelme, megtartása. Ezek elgyengülése a kismedencei szervek süllyedését eredményezheti (hugyhólyag, méh, hüvely, és végbél). Altesti izmaink közé tartoznak a záróizmok, vagy más néven gyűrűsizmok is, melyek renyhülése lehet az oka például az inkontinenciának (vizelet visszatartási probléma), aranyér kialakulásának, vagy a széklet visszatartási nehézségnek is.

Az Aviva gátizomerősítő gyakorlatokkal megakadályozható, vagy megállítható a kismedencei izmok elgyengülése, és a rendszeres gyakorlás segíti a regenerációt. A gyakorlatoknak köszönhető javuló vérellátottság hozzájárul az altesti egészség megőrzéséhez. Az izomzat megerősítésével megszüntethetők a korábbi izomgyengeség vagy elégtelen vérellátottság miatt kialakult problémák, mint az inkintinencia, görcsös, fájdalmas vagy elhúzódó menstruáció, valamint a várandósság és a szülés után kialakult altesti gyengeségek. Az izomtónus javításával, javul a szexuális élet minősége is, mivel segíti az orgazmus-képesség kialakulását, fokozza a szexuális örömöket.

Az Aviva gátizomerősítő gyakorlatok segíthetnek a hüvelyfalsüllyedés, méhsüllyedés, és hólyagsüllyedés enyhítésében, megszüntetésében.

A férfiak számára is hasznos gyakorlatok javítják az altesti vérellátottságot, megerősítik kismedencei izomzatot, így a merevedési problémák megszüntetésében hatékony segítséget nyújthat.

Az Aviva gátizomerősítő torna javasolt nőknek, és férfiaknak egyaránt. A gyakorlatok rendszeres végzésével tapasztalható javuló életminőségnek köszönhetően, a fizikai tünetek okozta lelki problémák és a depresszió is megszűnik.

Gyere, és tornázz az intim területek egészségéért!

Fordulj hozzám bizalommal.

Aviva gátizomerősítő tanfolyam hamarosan!!! Kövesd a kiírásokat a “Időpontok, Árak” oldalon.